Pro Medlems Info

Frode Willanger Brun

Golfklubb :
Elverum Golfklubb
Stilling:
Head Pro

Mitt navn er Frode Willanger Brun og jeg er 46 år ung. Min store lidenskap i ungdomstiden var håndball. Av diverse årsaker ble det en brå slutt på håndballkarrieren og leten etter noe nytt å fylle hverdagen meldte seg.

Ved en tilfeldighet ble jeg i 1993 «tvunget» opp til Sorknes GK på Rena i arbeidstiden. Dette var starten på noe som skulle bli min fremtid. Jeg fant straks mange likheter mellom golf og håndball, og i 1999 var jeg utdannet pro.

Av formell utdannelse har jeg informatikk, økonomi/administrasjon og markedsføring/internasjonalisering.  Mine første år som trener hadde jeg under John Drummonds vinger. Han var en formidabel mentor og lærekurven var bratt. I 2002 begynte jeg i min første hovedtrenerstilling på Trysilfjellet golf. Her skulle jeg bli til og med sesongen 2008. Våren 2009 gjorde jeg ferdig min 3-årige HTU (høyere trenerutdannelse i regi av PGA Norge). Jeg skiftet også jobb til Sorknes GK i en delt stilling som daglig leder og hovedtrener. Dette gjorde jeg i 2 år og i 2011 tok eierne av Sorknes over driften av banen selv og jeg hadde proshop på Sorknes, samtidig som jeg var hovedtrener på Elverum GK. Fra sesongen 2012 ble jeg fast ansatt av Elverum GK og her bedriver jeg min virksomhet i dag som hovedtrener og stedlig leder.

I mine år som trener har jeg lært meg viktigheten av individuell tilpassing av svingteknikken. Ingen sving er lik og ingen spiller er lik. Det er viktig å kunne se både mulighetene og begrensingene i svingbevegelsen.

Jeg lever under mottoene: less is more, og KISS (keep it simple stupid).

Har du lyst til å utvikle DIN svingbevegelse er jeg klar til dyst!

©PGA OF NORWAY 2023

Created with Raphaël 2.1.2